panas Produk

Naon Urang Naha

Masak Pot 1100 Aluminium Circle Blanks Polishing Mill finish 3mm ketebalan

Masak Pot 1100 Aluminium Circle Blanks Polishing Mill finish 3mm ketebalan

Description: Keur nu ngaran foremost industri, urang téh betrothed dina méré hiji rentang éksténsif ngeunaan bunderan Aluminium mun ...

Cookware Deep teken Aluminium Cakram Tiis digulung Jeung Annealing tungku

Cookware Deep teken Aluminium Cakram Tiis digulung Jeung Annealing tungku

Description: Shuanglin Jiate mangrupakeun produsén utama na supplier tina bunderan aluminium dumasar di Cina Galunggung: 1000series, 3000series. Murni Aluminium ...

Panas digulung murni Cakram Aluminium Strong bunderan Galunggung 1050 / 1070 Pikeun Cookware

Panas digulung murni Cakram Aluminium Strong bunderan Galunggung 1050 / 1070 Pikeun Cookware

Description: Tiis Rolling / Hot Rolling Aluminium bunderan anu loba dipaké dina furnitures kawas tabel. Tapi paling bunderan aluminium klien dipénta ...

Polos Mill finish 3003 Aluminium Cakram kosong diaméterna 50mm - 1600mm Pikeun pariuk

Polos Mill finish 3003 Aluminium Cakram kosong diaméterna 50mm - 1600mm Pikeun pariuk

Description: Dipaké kana prosés manjang, spinning, jeung sajabana, bisa ngahasilkeun produk kayaning utensils pawon, panerapan listrik, LED cahaya ...

3003 3105 1060 1100 Aluminium Babak Lempeng, Tiis digulung 1000 Series Aluminium Cakram bunderan

3003 3105 1060 1100 Aluminium Babak Lempeng, Tiis digulung 1000 Series Aluminium Cakram bunderan

Jéntré Gancang: Galunggung: 1050, 1060, 1100, 1070, 3003, 5052 ... (DC na CC) watek: O, H12, H14, H18 na H24 ... ketebalan: 0.5mm-6.0mm ...

3mm Kandel 1100 Aluminium bunderan DC digulung digosok Pikeun Nyieun Cookware Pot

3mm Kandel 1100 Aluminium bunderan DC digulung digosok Pikeun Nyieun Cookware Pot

Description: The sipat bunderan aluminium pikeun pot, cookware, buleudan aluminium nonstick (atawa blanks ngawangun) sangkan aranjeunna idéal pikeun pamakéan ...

kontak AYEUNA

Ngahubungan Us Pikeun Daptar Harga, Pidio, Gambar jeung sajabana Lamun anjeun mibanda patalékan, Mangga Marilah urang nyaho. Urang Badé Waler Anjeun Dina Jam 12!

Saha Urang Dupi

Tentang Kami

Tentang Kami

Zhejiang Shuanglin Jiate Metal Téhnologi Co., Ltd nyaeta reputable Lambaran Cina Aluminium, aluminium foil, Aluminium strip sarta pabrik coil Aluminium nu milik Jinding Aluminium Industri Grup, nu ngadeg di Séptémber 1997, ngadegkeun cabang sakumaha Hangzhou Jinding Aluminium Industri Co., LTD , Qinghai West Aluminium industri Co., LTD, Henan Zhongji aluminium foil Co., LTD, Hangzhou Jinding Aluminium keureutan Co., LTD. Simkuring gaduh cyber sakumaha nuluykeun tuang, ...

Maca deui

Produk panganyarna

Ngaropéa aluminium babak bunderan plat 1050 1070 3003 alloy purity tinggi

Ngaropéa aluminium babak bunderan plat 1050 1070 3003 alloy purity tinggi

201 kelas palastik lambar logam bunderan lambar bunderan aluminium

201 kelas palastik lambar logam bunderan lambar bunderan aluminium

gambar jero bunderan 1050 1060 ngagiling finish Aluminium pikeun cookware

gambar jero bunderan 1050 1060 ngagiling finish Aluminium pikeun cookware

harga pangalusna 1060 1100 3003 3105 6061 Tiis digulung Aluminium Circle / Disc / buleud Lempeng

harga pangalusna 1060 1100 3003 3105 6061 Tiis digulung Aluminium Circle / Disc / buleud Lempeng

kualitas luhur bunderan aluminium babak lambar aluminium bunderan disc punching pikeun cookware

kualitas luhur bunderan aluminium babak lambar aluminium bunderan disc punching pikeun cookware

Punching alloy aluminium 3003 1050 1060 H14 H12 1.5mm bunderan aluminium pikeun pot tekanan

Punching alloy aluminium 3003 1050 1060 H14 H12 1.5mm bunderan aluminium pikeun pot tekanan

bunderan Clad / Ply Circle / Metal Lambaran Aluminium Cladding Pikeun Cookware

bunderan Clad / Ply Circle / Metal Lambaran Aluminium Cladding Pikeun Cookware

masak pan aluminium bunderan 1060 disk aluminium

masak pan aluminium bunderan 1060 disk aluminium

  • 3003 h14 aluminium bunderan /
  • bunderan aluminium pikeun Panci /
  • Jero teken Aluminium Circle
sampel bebas bunderan alloy harga Factory 3003 aluminium pikeun Panci pizza pan masak

sampel bebas bunderan alloy harga Factory 3003 aluminium pikeun Panci pizza pan masak

  • bunderan aluminium pikeun Panci /
tiis digulung bunderan aluminium / motong bunderan lambar aluminium logam

tiis digulung bunderan aluminium / motong bunderan lambar aluminium logam

  • 3003 h14 aluminium bunderan /
  • bunderan aluminium pikeun Panci /
  • tiis bunderan aluminium digulung